Aquapark President

Chiar lângă Hotelul President găsim un centru de distracţii care cuprinde atât facilităţi pentru activităţi sportive de recreere cât şi zona de spa, cu bazine acoperite şi în aer liber

Atracții și Dotări

13 bazine interioare acoperite din care 7 dotate cu jacuzzi, 5 bazine exterioare, 2 tobogane interioare, 3 tobogane exterioare, zona pentru copii , 5 saune, vârtej, grotă și bilă generatoare de valuri.

La restaurantul din incintă se pot servi minuturi, iar două baruri vă stau la dispoziţie pentru a servi băuturi. Pentru familiile cu copii mici a fost gândită o zonă cu bazine de mică adâncime, astfel încât cei mici să se poată juca în siguranţă.

Cazare în incinta Aquaparkului

Cele 19 camere spaţioase sau apartamente pot caza între 2–4 clienţi în incinta Aquaparkului. Clienţii cazaţi beneficiază de acces gratuit pe parcursul întregii zile în Aquapark. Aquaparkul este deschis tot timpul anului, bazinele fiind alimentate cu apă la 36°C, confortul fiind asigurat şi pe timp de iarnă.

Din vara anului 2018, Aquaparkul se extinde cu o zonă de circa 5000 de mp și va include: zonă de plajă, zonă acoperită pentru condiții meteo nefavorabile, grup nou de 4 tobogane, bazin de înot, două bazine cu jacuzzi și bar interior, zonă pentru copii, zonă de food și baruri.