Loading…

Discover Bihor – The Board Game

85,00 lei

UN JOC DE AVENTURĂ, TURISM ȘI CULTURĂ

Judeţul Bihor împarte cu dărnicie, tuturor vizitatorilor săi, amintiri ce vor dura o viaţă. Depinde de tine dacă accepţi provocarea de a porni în această călătorie pe care, suntem siguri, o vei găsi fascinantă. Jocul „Descoperă Bihorul” este un altfel de ghid turistic. El te va ajuta să decizi ce, cât şi cum vrei să afli despre aceste locuri de poveste.

Frumuseţea încă sălbatică a Parcului Natural Apuseni: vârfuri, cascade, poieni, toate sunt locuri pe care ai să le îndrăgeşti pentru totdeauna. Acceptă provocarea de a petrece o vacanţă în munţii Pădurea Craiului, destinaţia ecoturistică cu cea mai mare densitate de amenajări destinate turismului de aventură din România!

Află totul despre istoria Oradiei, oraşul născut din legendă – cea a unui rege  credincios şi luptător, oraşul unde vechea cetate revine la viaţă, oraşul art nouveau, oraşul staţiune.

Vezi ce înseamnă moştenirea spirituală şi materială a Câmpiei de Vest, locul unde conacele de altădată, tradiţiile etnografice sau pivniţele, săpate adânc în pământ, reprezintă mărturii vii ale culturii maghiare, care completează în mod fericit peisajul multietnic şi multicultural al Bihorului!

Nu mai rămâne decât să îţi pui la bătaie spiritul de aventură, cultura generală şi, mai ales, memoria, pentru a afla poveştile acestui ţinut de poveste.

Aventura e chiar în faţa ta! Joacă-te, ca să descoperi comorile Bihorului!

Golește

Scopul jocului este acela de a îi familiariza pe jucători cu istoria şi atracţiile turistice ale judeţului Bihor.

Pot participa minimum 2 şi maximum 6 jucători. O partidă poate să dureze între 40 – 60 de minute. Jocul este recomandat persoanelor cu vârsta mai mare de 10 ani.

  • Tabla de joc (1 buc.)
  • Cărţi de poveşti (5 x 10 buc.)
  • Foaie de parcurs  (6 buc.)
  • Card de aventură  (14 buc.)
  • Cărţi de joc  (6 x 10 buc.)
  • Figurine (6 buc.)