Descoperă Munții Pădurea Craiului

Munții Pădurea Craiului este o destinație pe care nu trebuie să o ratezi. Aici aventura este la ea acasă iar activitățile turistice sunt dintre cele mai diverse.

DESCOPERĂ MUNȚII PĂDUREA CRAIULUI

Discovering the mystical places of the underworld

PEȘTERI AMANAJATE – Pentru a descoperi fascinanta „lume de sub lume” vizitați peșterile Vadu Crişului, Unguru Mare, Meziad și peştera cu cristale din mina Farcu.

***

Vrei aventură? Atunci poți să îți testezi mintea și trupul pe trasee de VIA FERRATA denumite ca în povești „Peretele Zânelor”, „Valea Hodoaba”, „Casa Zmăului” și „Cassio Montana” din Șuncuiuș.

***

Defileul Crişului Repede este o zona unde de iubești ALPINISMUL şi ESCALADA vei descoperii peste 300 de trasee amenajate. 

***

De vei vrea senzații tari în ape învolburate pe un râu greu de stăpânit, peste praguri de stâncă ascunse, printre pereţii verticali ai defileului, Crişul Repede este locul pentru RAFTING și canoe.

***

NATURA își spune poveștile ei, iar de vei vrea să le asculți în Pădurea Craiului este locul unde nu numai că poți să te plimbi, dar și să înveți.

***

GUIDED CAVEING & SPELEOLOGY – Dacă vei ajunge în Pădurea Craiului vei putea păși în inima pământului prin portalurile celor zece peşteri amenajate.

***